DOLGOZZ DOBREV KLÁRA CSAPATÁBAN, VIDD SIKERRE A SZOCIÁLDEMOKRATÁK PROGRAMJÁT!

DOLGOZZ DOBREV KLÁRA CSAPATÁBAN, VIDD SIKERRE A SZOCIÁLDEMOKRATÁK PROGRAMJÁT!

Szerinted is szociáldemokrata fordulatra van szükség Magyarországon?

Akkor csatlakozz a szakmai csapatunkhoz, a DK pártalapítványának, az Új Köztársaságért alapítvány műhelycsoportjaihoz, ahol közösen dolgozunk nap mint nap azért, hogy a szociáldemokrata alternatívát sikerre vigyük!

Mit kínálunk?

 1. Erős közösséget: Dobrev Klára csapatának már több mint ezer tagja van. Olyanok, mint Te! Akik tenni akarnak a változásért. Velük közösen készült el Dobrev Kláráék szociáldemokrata programja.
 2. Aktív részvételt: Az interneten és személyesen is fogunk találkozni, hogy megbeszéljük a szociáldemokraták program részleteit, megvitassuk, hogyan tudjuk a szociáldemokrata fordulat hírét minden magyar emberhez eljuttatni.
 3. Személyes kapcsolatot: Személyesen a kabinetek vezetői fogják elmondani a véleményüket a Te javaslataidról, ötleteidről, így tudjuk napról napra együtt még jobbá tenni a szociáldemokraták ajánlatát.

Mit kérünk?

Csak egy dolgot: légy a változás motorja! Válassz egy vagy több alapítványi műhelycsoportot, és dolgozzunk együtt a jövőért!


A CSOPORTOK:


 • Egészségügyi műhelycsoport: Ha fontos számodra a magyar egészségügy helyzete, az orvosok és az ápolók megbecsülése, a kórházi infrastruktúra fejlesztése!

 • Oktatási műhelycsoport: A jövő Magyarországának sikere az iskolák falai között dől el. Szívügyünk, hogy alapjaiban kell változtatni a tanárok megbecsülésén, a diákok túlterheltségén és az oktatás szabadságán.

 • Európai uniós ügyek műhelycsoportja: Ha Magyarország helye szerinted is az Európai Unióban van, és azért, hogy ez így is maradjon, aktívan szeretnél tenni!

 • Gazdaságpolitikai és költségvetési műhelycsoport: Minden, ami az ország gazdasági helyzetét érinti, pénzügypolitika, gazdasági kilátások, az euró bevezetésének lehetősége.
 • Munkavállalói és Érdekegyeztetési műhelycsoport: A munka világát érintő témakörben fogunk közös alternatívákat megvitatni, előterjeszteni az Árnyékkormány számára. Feltérképezzük az együttműködésben érdekelt szociális partnerszervezeteket. Figyelemmel kísérjük a foglalkoztatási, szakmapolitikai eseményeket Magyarországon, az Európai Unióban.
 • Zöld munkacsoport: Klímavédelem, környezetvédelem, fenntarthatóság. A Zöld Kabinetbe elkötelezett, a földünk jövőjéért aggódó, cselekvő DK-sokat várunk!

 • Népjóléti és szociális műhelycsoport: Ha Te is egy odafigyelő, szolidáris, igazságos Magyarországon szeretnél élni, akkor csatlakozz és dolgozzunk közösen egy ilyen országért!

 • Önkormányzati műhelycsoport: Erős ország, erős és szabad önkormányzatok. Ezért dolgozunk az önkormányzati műhelycsoportban!

 • Honvédelmi műhelycsoport: Valljuk, hogy Magyarországnak nyugati szövetségesekre és nem keleti diktátorokra van szüksége. Ez hajt minket a honvédelem területén is.

 • Külpolitikai műhelycsoport: Orbánnal ellentétben mi Európában és a nyugati világban építünk erős, megbízható szövetségeket. Csatlakozz hozzánk, hogy együtt mondhassunk nemet a keleti despotákkal barátkozó külpolitikára!

 • Agrár- és mezőgazdasági műhelycsoport: Ha érdekel a mezőgazdaság, az agrárium világa, ha vannak ötleteid az aszálykárt szenvedett gazdák kárpótlására, a mezőgazdaságból élők megbecsülésére!

 • Jogbiztonsági műhelycsoport: Tegyünk közösen azért, hogy a jog újra téged szolgáljon, ne a hatalmon lévőket.

 • Rendészeti műhelycsoport: Ha Téged is foglalkoztat minden fontos kérdés, ami a rendvédelmet, a katasztrófavédelmet és hazánk belbiztonságát érinti.Válaszd ki a hozzád leginkább passzoló alapítványi műhelycsoportot és légy részese Dobrev Klára szakmai csapatának. Mutassuk meg, hogy milyen erős bázisunk van nekünk, európai magyaroknak! Készüljünk, mert sok dolgunk lesz!

A jelentkezéseddel a DK pártalapítványának, az Új Köztársaságért Alapítványnak adod meg az adataidat.